Simpatična voditeljica joge i pilatesa, te promotorica zdravog stila života Irena Slovaček i renomirani chef Nenad Komes osmislili su novu i nadasve ukusnu gastro priču.

Ovaj zanimljivi dvojac je spojila ljubav prema zdravoj i šarolikoj hrani što je i vidljivo iz njihovog novog velikog projekta „FOOD & SOUL BY NENAD & IRENA“.

Projekt se bazira na snimanju kratkih epizoda koje daju konkretne ideje kako na jednostavan i brz način osigurati zdravi obrok tijekom radnog dana unatoč današnjem brzom načinu života te potaknuti gledatelje na poboljšanje standarda kvalitete života.

Prilikom snimanja zadržali su svoju spontanost i otvorenost jer su željeli biti što bliži gledateljima te biti jedinstveni i originalni. Osim super ideja za pripremu zdravog obroka, od Irene i Nenada dobiti ćete i  bezbroj korisnih savjeta o namirnicama i pripremi istih.

Irena i Nenad u pripremanju jela koriste isključivo domaće, kvalitetne namirnice jer na taj način žele ukazati na činjenicu da smo okruženi namirnicama najbolje kvalitete te u isto vrijeme biti podrška domaćim poljoprivrednicima i domaćim proizvođačima. Čast nam je biti  dio ovog hvalevrijednog  projekta  i što će Irena i Nenad pripremati jela od kvalitetnog mesa i mesnih proizvoda iz mesnica RAVLIĆ jer dobro je poznato da je za zdrav i kvalitetan obrok osim odličnog recepta neophodna i kvalitetna namirnica.

Za inspiraciju, nove ideje i nove recepte posjetite  youtube kanal Different by Irena Slovaček.

 

FOOD AND SOUL