U mesnicama Ravlić pronađite svoj primjerak Male kuharice mesnice Ravlić pod nazivom “Što ćemo danas za ručak?” by Matejka Buča.

Kuharica je puna jednostavnih i brzih ideja za svaki dan u tjednu i poneku posebnu prigodu, a ove fantastične i praktične recepte osmislila je Matejka Buča s bloga Like chocolate.

naslovna (2)

“Jedan od najvećih izazova otkad sam postala mama i kuham svakodnevno je osmisliti kvalitetan i uravnotežen ručak baš svaki dan. Onaj koji zadovoljava ukuse svih ukućana, iskorištava sezonske namirnice i ne iziskuje previše vremena. Kako često naglašavam čitateljima svog bloga Like chocolate, trudim se osmisliti recepte koji su svestrani: omogućavaju improvizaciju pri odabiru namirnica, pripremu barem dijela jela unaprijed te dobro iskorištavanje ostataka. Takvi su recepti zlata vrijedni i temelj kojem se vraćam kad mi ponestane ideja. Upravo je to bila misao vodilja prilikom pripreme ove praktične i inspirativne kuharice. Zajedno s timom mesnica Ravlić željela sam pripremiti pregled jednostavnih, brzih i raznovrsnih jela koja lako i bez mnogo kulinarskog umijeća te sa svakodnevnim namirnicama možete pripremiti tijekom hektičnog radnog tjedna. To su jela koja možete lako podgrijati, ponijeti na posao ili skuhati dan ranije, a koja su – što je najvažnije – ukusna i hranjiva te prilagođena malima i velikima.”

junece okruglice_HD (2 of 2)

Svoj primjerak kuharice možete pronaći u svakoj mesnici Ravlić, na više od 50 lokacija, a dobit ćete ju na dar za svaku kupnju u iznosu od minimalno 50 kuna.

mala kuharica final (9 of 9)

Nakon što preuzmete svoju kuharicu i isprobate ove odlične recepte, podijelite ih i s nama i pokažite kako sau vam uspjeli uz #mesnicaravlic

Čekamo vas u vašoj najdražoj mesnici Ravlić te na našem Facebook i Instagram profilu.