Već četvrtu godinu zaredom ponosni smo nositelj nagrade “Odabrale Mame” i to u čak tri kategorije: autohtoni domaći proizvodi, mesnice i domaće kobasice.

 

 

Oznaka “Odabrale mame” preporuka je svim potrošačima za kupnju najboljeg proizvoda ili korištenje najbolje usluge – jer mame znaju što je najbolje!

Hvala svim mamama koje su prepoznale kvalitetu naših usluga i proizvoda! Ovo priznanje je još jedan dokaz kako su mesnice Ravlić, kao i naši proizvodi pravi izbor za svaku obitelj te nas potiče da i dalje stvaramo proizvode kojima mame vjeruju. Potražite svoju najbližu mesnicu Ravlić ovdje i kupujte prema preporuci mama!

Jako smo sretni što smo već godinama dio ove lijepe priče i što smo i ove godine dobitnici oznake “Odabrale mame” u čak tri kategorije. Naročito smo ponosni na činjenicu kako smo pobjednici u kategoriji najbolje mesnice što je dokaz kako mame vole kupovati u mesnicama Ravlić i prepoznaju kvalitetu i svježinu domaćeg mesa, kao i kvalitetu usluge koji pružaju naši iskusni mesari.” rekla je direktorica Mesne industrije Ravlić, Ivana Ravlić Devald.