U provedenom istraživanju ‘Odabrale mame’ hrvatske mame još su jednom ocjenjivale zadovoljstvo proizvodima i uslugama na domaćem tržištu. U prošlom krugu istraživanja kao najbolje mame su odabrale RAVLIĆ čvarke, a ovaj puta, u kategoriji Trajni suhomesnati proizvodi tradicionalnih receptura, najboljima su ocijenjeni Tradicionalni trajni proizvodi Mesne industrije RAVLIĆ. 

DSC_8376

U online istraživanju zadovoljstva hrvatskih mama sudjelovalo je 1.770 majki svih dobnih skupina od kojih su najzastupljenija dobna skupina majke od 25 do 34 godine.

Glavni cilj koncepta ‘Odabrale mame’ je istaknuti najbolje proizvode prema ocjenama hrvatskih mama, a oznaka ‘Odabrale mame’ na proizvodima Mesne industrije Ravlić potvrđuje kako su sigurno jedni od najkvalitetnijih na tržištu.

DSC_8384

Ravni kulen, Domaća slavonska kobasica, Suha pečenica, Buđola i Domaća mesnata slanina pripremaju se na tradicionalan način, prema receptima starim stotinama godina, a sada su i ponosni nositelji oznake ‘Odabrale mame’ a ova ružičasta oznaka pokazuje kupcima kako su upravo ovi proizvodi pravi izbor za svaku obitelj.

Uz to što mame ove proizvode svakodnevno stavljaju na stol svojim obiteljima i najdražima, oni su i pravi izbor za ponuditi gostima ili kao ukusan dar koji svatko voli dobiti,  a možete ih pronaći u više od 50 mesnica diljem Hrvatske.

 

 

.