U mesu divljači uživamo tisućama godina unazad, a konzumacija te vrste mesa dugo je bila privilegija kraljevskih obitelji, plemstva, političkih i drugih elita. Danas je ova delicija dostupna svima tijekom cijele godine i to po najpovoljnijim cijenama na tržištu u mesnicama RAVLIĆ.

Meso divljači je visokovrijedna namirnica, koju posebno odlikuju lako probavljive bjelančevine, nizak udio masnoća i kolesterola te fina vlaknasta struktura, a po sadržaju željeza, fosfora, kalija i pojedinih vitamina B skupine, nadmašuje ostale vrste mesa. Zašto je meso divljači visoko kvalitetna namirnica? Divljač se hrani začinskim biljkama i sočnom travom, pije čistu vodu, živi u prirodnim područjima u kojima uživa u neograničenoj slobodi kretanja i životu lišenom stresa.

Meso divljači „á la WILD“ tvrtke Jošavac d.o.o. kontroliranog je hrvatskog podrijetla, 100% je prirodno, vrhunske kvalitete i u mesnice RAVLIĆ dolazi iz mjesta gdje se spajaju Slavonija i Podravina.

Iz ponude mesa divljači „á la WILD“ posebice želimo istaknuti meso jelena i divlje svinje.

JELEN – „á la WILD“ meso jelena rasijeca se na osnovne komade, zamrzava i pakira, a za 100 %-tnu iskoristivost mesa i što jednostavniju pripremu jela dostupno je u obliku gotovih proizvoda: but bez kosti, lopatica bez kosti i meso za gulaš bez kosti.

jelen obicni - BUT BK

DIVLJA SVINJA – Priprema izvornih jela od divljači lakša je uz praktične „á la WILD“ proizvode: but bez kosti, lopatica bez kosti i meso za gulaš bez kosti.

divlja svinja - GULAS BK

Katalog  „á la WILD“  mesa divljači možete pogledati ovdje .