Već dugih 60 godina poslujemo u našoj zemlji i doprinosimo razvoju gospodarstva, ali i plasiranju domaćih proizvoda na naše tržište. Zbog toga nam je posebno drago što smo postali ponosni nositelj Meso hrvatskih farmi.

Meso hrvatskih farmi je sustav neobveznog označavanja putem kojega označavamo proizvode od svježeg svinjskog, svježeg junećeg mesa i mesa peradi koje je dobiveno od životinja koje su (rođene/izvaljane), tovljene i zaklane u Republici Hrvatskoj.

Kako bismo vam ponudili ono najbolje od Slavonije i Hrvatske surađujemo s preko 300 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava koji uzgajaju stoku pod budnim okom naših tehnologa kako bismo osigurali potpunu kontrolu proizvodnje te tako zajamčili izvorni 100% domaći proizvod.

Kupujući meso u našim mesnicama, kao i naših proizvoda u brojnim trgovačkim centrima, pomažete nam da zajedno podržavamo i potičemo rast i razvoj hrvatskog sela i proizvodnje, kao i opstanak malenih obiteljskih gospodarstava. Svojim potezima izravno utječete na održavanje radnih mjesta i poticanje razvitka svih vrijednih farmera u našoj zemlji, a meso uzgojeno na našoj plodnoj i nezagađenoj zemlji, vrlo brzo dolazi s farme ravno na vaš tanjur. Kupovinom domaćeg mesa skraćuje se i lanac dostave koji utječe, kako, na kvalitetu proizvoda, tako i na naš okoliš o kojemu također zajedno brinemo.

Domaće meso i bogati izbor mesnih prerađevina pronađite u više od 50 mesnica Ravlić diljem RH, ovdje pronađite svoju najbližu mesnicu.

Zajedno biramo meso s hrvatskih farmi jer volimo domaće!

.