I ove godine nagrada „JOHANN KOHLHOFFER“ ZA FILANTROPA GODINE pripala je nama!

 

Kako smo jedno od suvremenijih poduzeća u Osječko Baranjskoj županiji i jedno veliko filantropsko društvo, dokazali smo i ove godine, jer smo još jednom zbog našeg truda i rada da ostvarimo razinu društveno odgovornog poslovanja, kakvom težimo, zasnovanog na temeljima održivog razvoja, nagrađeni prestižnom dodjelom JOHANN KOHLHOFFER – Za filantropa godine. Ulaganjem u zajednicu, ulažemo u budućnost, ali za dobrobit svih nas, ne samo za generacije koje dolaze, jer svojim djelovanjem poboljšavamo sliku današnjice i stvaramo bolje uvjete. Dobiti ovakvu nagradu dvije godine za redom iznimna je čast, jer od samih početaka težimo biti prepoznati kao društvo koje stvara dodatnu vrijednost zajednici.

 

 

Ova nagrada dodijeljena nam je na temelju prošlogodišnjeg djelovanja, a prošla 2020 godina bila je zaista posebna. To je godina u kojoj smo slavili 60 godina našeg postojanja, a našoj zajednici smo htjeli zahvaliti za 60 godina vjernosti. Tako smo izvršili smo preko 300 donacija, od fakulteta, studentskih udruga, župa, udruga koje brinu o socijalno ugroženima do raznih evenata. Svoje vrijeme posvetili smo i volontiranju gdje su, uz donacije, naši zaposlenici uložili i svoje vrijeme i pokazali kako zajedno možemo postići velike stvari. U udruzi Breza volontirali smo pri uređenju vrta i brige oko posađenih plodova. Priključili smo se i humanitarnoj akciji 72 sata bez kompromisa, gdje smo zajedničkim snagama sa kršćanskom udrugom mladih, djeci odgojno obrazovne ustanove Ivan Stark prilagodili dvorište i vratili ga njegovoj prvobitnoj funkciji, sporta i rekreacije. Organizirali smo i nagradnu igru 60 nagrada za 60 godina, gdje smo svaki dan poklanjali po jednu nagradu našim vjernim potrošačima.

 

Želimo istaknuti kako našim naporima koje ulažemo u dobrotvorni i humanitarni rad nije kraj, svake godine održati ćemo još veći broj volontiranja i priključiti se većem broju humanitarnih akcija. A svima vama koji vjerujete u nas i birate nas iz godine u godinu kao Filantropa godine, želimo zahvaliti na vašoj podršci te što na sam spomen Mesne industrije Ravlić prepoznajete jedno filantropsko društvo.