Mesna industrija RAVLIĆ od svojih početaka se odlučila za put koji glasi: koristimo vlastitu stoku iz hrvatskog stočnog fonda, vlastiti uzgoj, vlastitu obradu i vlastito znanje koje ugrađujemo u sve proizvode, a pronašli smo i partnere koji imaju istu filozofiju.

Udruga za tov i uzgoj junadi Baby Beef udruga je proizvođača tovne junadi u Hrvatskoj koja okuplja oko 300 proizvođača tovne junadi na domaćem tržištu što čini 90% sektora tovnog govedarstva.

bb2

Ponosni smo što je i Mesna industrija RAVLIĆ dio ovog velikog projekta koji na prvom mjestu osigurava kvalitetu za naše kupce i promiče svijest o kvaliteti hrvatske junetine.

Nova oznaka „Hrvatska junetina“ koju možete pronaći na junetini Mesne industrije RAVLIĆ, jamči da je označeno meso zdravo, svježe i iznimne kvalitete. Junetina se uzgaja isključivo na hrvatskim farmama, s hrvatskom hranom, a u konačnici od nje nastaje visokokvalitetni proizvod. Znak doprinosi prepoznatljivosti i pomaže kupcu u trenutku odluke skrenuti pozornost na domaći proizvod, za koji smatramo da uvijek treba biti prvi izbor naših kupaca.

Ovim projektom ponovno pokazujemo našim vjernim kupcima kako se u svom svakodnevnom poslovanju vodimo dugogodišnjim sloganom: Kvaliteta nas vodi – Ravlić proizvodi.