U četvrtak 20.8.2020. godine svim potrošačima svoja vrata otvorila je prva Premium mesnica, Mesne industrije Ravlić. Povodom 60. obljetnice, odlučili smo realizirati jednu od dugo planiranih ideja, te tako zaokružiti ovaj veliki jubilej. Ova mesnica nadasve je posebna, te se ističe od drugih ne samo svojom ponudom već i modernim i elegantnim dizajnom.

Prateći najnovije trendove, kako u proizvodnji i gastronomiji, tako i u uređenju interijera, odlučili smo se kako je upravo u ovoj, slavljeničkoj godini, vrijeme za predstavljanje ovakvog koncepta naših mesnica. Kvaliteta, sigurnost, povjerenje i savršeni komadi domaćeg mesa ono su što se ne mijenja i što vas čeka i u ovoj 60-oj Ravlić mesnici! 

Na ovoj mesnici radili smo mjesecima te je otvorena u sklopu poslovnice Kaufland Slavonski Brod. Svaki kutak mesnice pomno je osmišljen te interpretiran elegantnom crnom i zlatnom bojom koje stvaraju osjećaj dodatne vrijednosti pri ulasku u samu mesnicu. Odabirom ravnih i jednostavnih linija uz dodatak drvenih površina uspjeli smo prostoru udahnuti i dašak prestiža. S obzirom kako se radi o premium mesnici, u njoj možete pronaći i popularne steakove odležane 21 dan.

.