Proizvodi

Mesna industrija RAVLIĆ proizvodi ukusno i zdravo svježe meso i mesne proizvode. Naši proizvodi su domaćeg hrvatskog podrijetla i možete ih pronaći u mesnicama RAVLIĆ i u brojnim trgovačkim centrima u Hrvatskoj. Do Vama najbliže prodavaonice donosimo slavonske okuse i tradiciju.

Svježe meso

Svježe meso je odličan izvor proteina, vitamina B i željeza. U Mesnoj industriji RAVLIĆ, u jednom od najsuvremenijih pogona za proizvodnju mesa, proizvodi se svježa svinjetina, prasetina, teletina, junetina, govedina i janjetina.

Mljeveno meso

RAVLIĆ mljeveno meso se priprema od kvalitetnih komada svinjskog i junećeg mesa. U ponudi se nalaze miješano
mljeveno meso, mljeveno svinjsko meso i mljeveno juneće meso. Izaberite svoje omiljeno za pripremu ukusnih jela…

Meso za roštilj

Želimo podijeliti s Vama tajnu dobrog roštilja: RAVLIĆ meso je uvijek svježe i ukusno, začinjeno baš onako kako treba. Ćevapčići, pljeskavice i roštilj kobasice su pripremljene, pakirane i čuvane tako da sačuvaju svoju svježinu i okus.

Hrenovke

Hrenovka RAVLIĆ se priprema od visokokvalitetnog mesa i puni u prirodni ovitak. Izvanrednog je blagog okusa, a prirodni ovitak osigurava da hrenovka fino pukne nakon kuhanja ili pečenja. Preporučamo za djecu …

Polutrajne
kobasice

Mesna industrija RAVLIĆ proizvodi brojne polutrajne kobasice. Sve su proizvedne od kvalitetnog svježeg mesa RAVLIĆ uz dodatak začina.

Salame

Među mesnim proizvodima neizostavne su salame. RAVLIĆ salame su najvažniji sastojak svakog sendviča. Priprema je vrlo jednostavna: narežete salamu, ubacite je između dvije kriške kruha, stavite još koji sastojak po želji i sendvič je gotov.

Polutrajni slavonski proizvodi

Proizvedeni od kvalitetnog mesa, bilo da su blago dimljeni, obareni ili pečeni, polutrajni proizvodi predstavljaju…

Pečeni proizvodi

Tražite nešto što će Vas ugrijati, osnažiti i okrijepiti? Nema boljeg izbora od variva s ukusnim komadom mesa. U našoj ponudi pečenih proizvoda možete pronaći: Pečenu mesnatu slaninu, Pečenu prasetinu, Pečeni svinjski vrat bez kosti…

Šunke

U Slavoniji jedna od najljepših tradicija je tradicija uskršnjeg doručka. U uskršnjem doručku neozaobilane su bojane pisanice, mladi luk, svježi sir, kruh i mirisna slavonska šunka. Mi za Vas proizvodimo čak 8 različitih.

Paštete i mesni doručak

RAVLIĆ paštete i mesni doručak pripremljeni su za sve gurmane i mesoljupce. Ako volite meso, mesne namaze i mesni doručak …

Tradicionalni trajni proizvodi

Svaki gurman zna da nema slavonske trpeze bez kulena, ravnog kulena, kobasica i slanine. Naši tradicionalni slavonski proizvodi proizvode se …

Mast i čvarci

Hrskavi i topli, s malo soli ili mljevene paprike, čvarci su ukusni poput najboljeg čipsa. Proizvode se od komadića mesa s masnoćom, koja nakon pečenja postaje ukusna i hrskava. Kako bi zadržali onaj pravi domaći ukus, čvarke …

Slavonska bombonijera

Slavonska bombonijera jedinstveni je proizvod na tržištu koji će Vas svojim dizajnom i okusima odvesti do samog srca Slavonije.

RAVLIĆ PREMIUM proizvodi

Tradicionalni trajni slavonski proizvodi-domaći kulen, ravni kulen i domaća slavonska kobasica predstavljaju najbolje okuse Slavonije.