Mesna industrija RAVLIĆ proizvodi ukusno i zdravo svježe meso i mesne proizvode. Naši proizvodi su domaćeg hrvatskog podrijetla i možete ih pronaći u mesnicama RAVLIĆ i u brojnim trgovačkim centrima u Hrvatskoj. Do Vama najbliže prodavaonice donosimo slavonske okuse i tradiciju.

null

SVJEŽE MESO

Svježe meso je odličan izvor proteina, vitamina B i željeza. U Mesnoj industriji RAVLIĆ, u jednom od najsuvremenijih pogona za proizvodnju mesa, proizvodi se svježa svinjetina, prasetina, teletina, junetina, govedina i janjetina.

null

MLJEVENO MESO

RAVLIĆ mljeveno meso se priprema od kvalitetnih komada svinjskog i junećeg mesa. U ponudi se nalaze miješano mljeveno meso, mljeveno svinjsko meso i mljeveno juneće meso.

null

MESO ZA ROŠTILJ

Želimo podijeliti s Vama tajnu dobrog roštilja: RAVLIĆ meso je uvijek svježe i ukusno, začinjeno baš onako kako treba. Ćevapčići, pljeskavice i roštilj kobasice su pripremljene, pakirane i čuvane tako da sačuvaju svoju svježinu i okus.

null

HRENOVKE

Hrenovka RAVLIĆ se priprema od visokokvalitetnog mesa i puni u prirodni ovitak. Izvanrednog je blagog okusa, a prirodni ovitak osigurava da hrenovka fino pukne nakon kuhanja ili pečenja.

null

POLUTRAJNE KOBASICE

Mesna industrija RAVLIĆ proizvodi brojne polutrajne kobasice. Sve su proizvedne od kvalitetnog svježeg mesa RAVLIĆ uz dodatak začina.

null

SALAME

Među mesnim proizvodima neizostavne su salame. RAVLIĆ salame su najvažniji sastojak svakog sendviča. Priprema je vrlo jednostavna: narežete salamu, ubacite je između dvije kriške kruha, stavite još koji sastojak po želji i sendvič je gotov.

null

POLUTRAJNI SLAVONSKI PROIZVODI

Proizvedeni od kvalitetnog mesa, bilo da su blago dimljeni, obareni ili pečeni, polutrajni proizvodi predstavljaju gastronomski užitak za svako nepce.

null

PEČENI PROIZVODI

Tražite nešto što će Vas ugrijati, osnažiti i okrijepiti? Nema boljeg izbora od variva s ukusnim komadom mesa. U našoj ponudi pečenih proizvoda možete pronaći: Pečenu mesnatu slaninu, Pečenu prasetinu, Dimljeni svinjski vrat bez kosti, Dimljeni svinjski kare bez kosti, Pečeni prsne vrške i Pečeni podbradnjak.

null

ŠUNKE

U Slavoniji jedna od najljepših tradicija je tradicija uskršnjeg doručka. U uskršnjem doručku neozaobilane su bojane pisanice, mladi luk, svježi sir, kruh i mirisna slavonska šunka.

null

PAŠTETE I MESNI DORUČAK

RAVLIĆ paštete i mesni doručak pripremljeni su za sve gurmane i mesoljupce. Ako volite meso, mesne namaze i mesni doručak obožavat ćete naše paštete i mesni doručak.

null

TRADICIONALNI TRAJNI PROIZVODI

Svaki gurman zna da nema slavonske trpeze bez kulena, ravnog kulena, kobasica i slanine. Naši tradicionalni slavonski proizvodi proizvode se od najkvalitetnijih komada mesa uz dodatak začina i domaće mljevene paprike.

null

MAST I ČVARCI

Hrskavi i topli, s malo soli ili mljevene paprike, čvarci su ukusni poput najboljeg čipsa. Proizvode se od komadića mesa s masnoćom, koja nakon pečenja postaje ukusna i hrskava.

null

SLAVONSKA BOMBONIJERA

Slavonska bombonijera jedinstveni je proizvod na tržištu koji će Vas svojim dizajnom i okusima odvesti do samog srca Slavonije.

null

RAVLIĆ PREMIUM PROIZVODI

S ponosom Vam predstavljamo RAVLIĆ PREMIUM pakiranja proizvoda koji svojim bogatstvom okusa očaravaju nepca svih istinskih gurmana.