RAVLIĆ PREMIUM proizvodi

Tradicionalni trajni slavonski proizvodi-domaći kulen, ravni kulen i domaća slavonska kobasica predstavljaju najbolje okuse Slavonije. Naši RAVLIĆ tradicionalni proizvodi proizvode se od najkvalitetnijih, biranih komada mesa uz dodatak začina i domaće mljevene paprike. Pikantni su i ukusni, a proizvodimo ih na tradicionalan način prema receptima koji su stari stotinjak godina. S ponosom Vam predstavljamo RAVLIĆ PREMIUM pakiranja proizvoda koji svojim bogatstvom okusa očaravaju nepca svih istinskih gurmana.

Osim proizvoda vrhunske kvalitete i najboljih okusa Slavonije, RAVLIĆ PREMIUM proizvode posebnima čini i ambalaža koja će Vas ostaviti bez daha. Crne mat kutije sa zlatnim tiskom proizvedene su u Hrvatskoj, po najvišim standardima od visokokvalitetnih materijala. RAVLIĆ PREMIUM proizvodi idealan su odabir za poklon Vašim poslovnim partnerima i dragim osobama.

RAVLIĆ PREMIUM proizvodi:

  • RAVLIĆ PREMIUM Domaći kulen,
  • RAVLIĆ PREMIUM Ravni kulen i
  • RAVLIĆ PREMIUM Domaća slavonska kobasica.

Meso za roštilj

Želimo podijeliti s Vama tajnu dobrog roštilja: RAVLIĆ meso je uvijek svježe i ukusno, začinjeno baš onako kako treba. Ćevapčići, pljeskavice i roštilj kobasice su pripremljene, pakirane …

Hrenovke

Hrenovka RAVLIĆ se priprema od visokokvalitetnog mesa i puni u prirodni ovitak. Izvanrednog je blagog okusa, a prirodni ovitak osigurava da hrenovka fino pukne nakon kuhanja ili pečenja.

Polutrajne
kobasice

Mesna industrija RAVLIĆ proizvodi brojne polutrajne kobasice. Sve su proizvedne od kvalitetnog svježeg mesa RAVLIĆ uz dodatak začina.