Mesna industrija Ravlić u suradnji s Obrtničkom školom u Osijeku u predstojećoj školskoj godini ponovno planira projekt stipendiranja za zanimanje mesar. Kroz projekt „Budi moj mesar“, nastojimo pronaći buduće djelatnike koji će se u Obrtničkoj školi u Osijeku školovati za zanimanje mesar, a u našem proizvodnom pogonu odraditi praktični dio nastave kako bi stekli neophodna znanja i vještine.

MR_FB_Budi moj mesar2

Budući da je zanimanje mesar danas nažalost deficitarno zanimanje, odlučili smo budućim srednjoškolcima ponuditi stipendiju tijekom školovanja u iznosu 10.000 kuna godišnje, odnosno 30.000 kuna za sve tri godine školovanja, kako bismo dodatno potaknuli osnovnoškolce da odaberu ovo zvanje.

Ovo će biti druga godina u kojoj Mesna industrija Ravlić organizira projekt stipendiranja te ove godine očekujemo veći interes, a učenicima planiramo približiti ovo zanimanje i ponuđenom dodatnom mjesečnom naknadnom za praksu.

Stipendiju Mesne industrije Ravlić može dobiti svaki učenik koji se upisuje u Obrtničku školu u Osijeku za zanimanje mesar te obavlja praksu u našem proizvodnom pogonu koju mora redovno pohađati. Naravno, od učenika očekujemo da svoje obaveze u školi i na praksi redovito izvršavaju, a po završetku srednje škole nudimo im stalno zaposlenje u Mesnoj industriji Ravlić. Učenik je nakon završetka školovanja obvezan ostati zaposlen u našoj firmi minimalno 3 godine, a u suprotnom je obvezan vratiti polovinu iznosa stipendije.

Za više informacija zainteresirani se mogu obratiti putem e-maila na posao@ravlic.com.

 

 

.