RAVLIĆ je danas posvećen uvođenju kontrole u sve faze proizvodnog procesa. Na taj način želimo biti sigurni da svojim kupcima možemo ponuditi svježe, domaće i kvalitetno meso i mesne proizvode.

Grupacija RAVLIĆ trenutno zapošljava više od 370 radnika koji sudjeluju u svim fazama proizvodnje i prodaje. Kroz filozofiju kontrole svih kritičnih točaka, proizvodnja RAVLIĆ proizvoda započinje na polju, uzgojem poljoprivrednih kultura.

AGRO RAVLIĆ je sestrinsko poduzeće tvrtke RAVLIĆ, koje se bavi uzgojem žitarica i drugih usjeva, te usko surađuje s RAVLIĆEM, koji u svom vlasništvu ima nekoliko tisuća grla junadi na kooperantskim farmama. Na taj način osiguravamo kvalitetnu stočnu hranu za potrebe uzgoja.

RAVLIĆ je danas posvećen uvođenju kontrole u sve faze proizvodnog procesa. Na taj način želimo biti sigurni da svojim kupcima možemo ponuditi svježe, domaće i kvalitetno meso i mesne proizvode.

Moderna klaonica, smještena u blizini Osijeka, u Petrijevcima, jedan je od najmodernijih i najreprezentativnijih klaoničkih objekata u Hrvatskoj i šire. Kapacitet klaoničke linije iznosi 180 svinja i 35 goveda na sat, s mogućnošću proširenja. Mesoprerada je smještena na istoj lokaciji, a proizvodi brojne trajne i polutrajne proizvode koji su osvojili mnoga priznanja i nagrade za kvalitetu. Razvijena logistička mreža omogućava nam da svakodnevno dopremamo svježe meso i preko 40 raznovrsnih trajnih i polutrajnih RAVLIĆ proizvoda do naših mesnica, do polica trgovačkih centara, te do ugostiteljskih objekata i hotela.

RAVLIĆ trenutno ima 50 mesnica na području od Karlovca do Vukovara, te planira ozbiljnu ekspanziju maloprodajne mreže na području Hrvatske. Svi naši maloprodajni objekti su prepoznatljivog izgleda i karakterističnog asortimana.

Diljem Hrvatske brand RAVLIĆ je postao sinonim za svježe i kvalitetno meso i tradicionalne mesne proizvode proizvedene na nov i moderan način. To je ujedno i naša filozofija: Garantirati našim kupcima da je meso koje kupuju kvalitetno, svježe i domaće, te proizvedeno na siguran i moderan način.

null

PROIZVODI

Mesna industrija RAVLIĆ proizvodi ukusno i zdravo svježe meso i mesne proizvode. Naši proizvodi su domaćeg hrvatskog podrijetla i možete ih pronaći u mesnicama RAVLIĆ i u brojnim trgovačkim centrima u Hrvatskoj. Do Vama najbliže prodavaonice donosimo slavonske okuse i tradiciju.

null

NOVOSTI

Svakodnevno idemo korak naprijed, uvodimo novitete i pozitivne promjene u svoje poslovanje.

null

KONTAKT

Mesnice RAVLIĆ se nalaze u samom srcu našeg poslovanja. Za poduzeće otvaranje prve mesnice označilo je veliku prekretnicu u poslovanju i novo poslovno razdoblje u kojem...