RAVLIĆ grupa se sastoji od dva pravna subjekta: društva Mesna industrija RAVLIĆ i društva AGRO RAVLIĆ. Oba subjekta su u stopostotnom privatnom vlasništvu Zlatka Ravlića. AGRO RAVLIĆ je fokusiran na poljoprivrednu djelatnost kroz uzgoj žitarica i ostalih usjeva, te usko surađuje s RAVLIĆEM. RAVLIĆ se bavi uzgojem stoke, proizvodnjom svježeg mesa i mesnih prerađevina, prodajom, distribucijom, te ugostiteljstvom, a svom sastavu ima mesnu industriju, mesnice i restoran.

RAVLIĆ grupa se sastoji od dva pravna subjekta: društva Mesna industrija RAVLIĆ i društva AGRO RAVLIĆ.

null

MESNA INDUSTRIJA

U mesnoj industriji RAVLIĆ slijedimo stroge zakonske propise u proizvodnji i prehrambenoj industriji. Postavili smo i vlastite kriterije kontrole koji se odnose na pažljivo i detaljno analiziranje svakog pojedinog elementa u procesu proizvodnje.

null

AGRO RAVLIĆ

Poduzeće AGRO RAVLIĆ d.o.o. je osnovano 2006. godine kao dio RAVLIĆ grupe. AGRO RAVLIĆ je zaseban pravni poslovni subjekt, a bavi se najmom i otkupom zemljišnih površina, uzgojem žitarica i drugih usjeva, te prometom poljoprivrednih proizvoda.

null

KONTAKT

Mesnice RAVLIĆ se nalaze u samom srcu našeg poslovanja. Za poduzeće otvaranje prve mesnice označilo je veliku prekretnicu u poslovanju i novo poslovno razdoblje u kojem...