Poduzeće AGRO RAVLIĆ d.o.o. je osnovano 2006. godine kao dio RAVLIĆ grupe. AGRO RAVLIĆ je zaseban pravni poslovni subjekt, a bavi se najmom i otkupom zemljišnih površina, uzgojem žitarica i drugih usjeva, te prometom poljoprivrednih proizvoda. Trenutno obrađuje preko 260 ha zemlje, koja je dijelom u vlasništvu društva, dijelom u najmu. AGRO RAVLIĆ je zadužen za nabavljanje najsvježijih sirovina i očuvanje njihovih prirodnih svojstava, i to čini RAVLIĆ proizvode tako ukusnima. Suradnja između poduzeća RAVLIĆ, kao matičnog poduzeća, i poduzeća AGRO RAVLIĆ ostvaruje se na svim razinama jer kontrola proizvodnog procesa počinje na njegovu izvoru, od stoke i njihovog brižnog uzgoja, te kvalitetne stočne hrane.

null

RAVLIĆ GRUPA

RAVLIĆ grupa se sastoji od dva pravna subjekta: društva Mesna industrija RAVLIĆ i društva AGRO RAVLIĆ. Oba subjekta su u stopostotnom privatnom vlasništvu Zlatka Ravlića.

null

RAVLIĆ DANAS

RAVLIĆ je danas posvećen uvođenju kontrole u sve faze proizvodnog procesa. Na taj način želimo biti sigurni da svojim kupcima možemo ponuditi svježe, domaće i kvalitetno meso i mesne proizvode.

null

KONTAKT

Mesnice RAVLIĆ se nalaze u samom srcu našeg poslovanja. Za poduzeće otvaranje prve mesnice označilo je veliku prekretnicu u poslovanju i novo poslovno razdoblje u kojem...