Restoran

Restoran Plavi podrum ishodište je cjelokupnog poslovanja RAVLIĆ grupe.

Otvorenje restorana Plavi podrum davne 1960. godine u Osijeku predstavlja početak  poslovanja RAVLIĆ grupe. Uspješnim poslovanjem i širenjem područja djelatnosti nastala je jedna od najvećih mesnih industrija u Hrvatskoj.

Restoran Plavi podrum svoja vrata je trajno zatvorio 2017. godine kada se fokus poslovanja usmjerio na proizvodnju i prodaju mesa i mesnih prerađevina.

Restoran Plavi podrum jedan je od rijetkih restorana koji je tijekom svih tih godina uspio zadržati visoku razinu izvrsnosti. Restoran je dugi niz godina gradio reputaciju na kojoj su mu zavidjeli mnogi osječki restorani. Restoran je među svojim vjernim posjetiteljima bio poznat kao mjesto na kojemu se može uživati u okusu vrhunske mlade janjetine, pripremljene na ražnju, lešo, marinirane ili ispod peke. Mali broj restorana u Hrvatskoj nudio je pečenu janjetinu s ražnja, koja se u Plavom podrumu pripremala od janjetine koja se svaki dan dopremala iz klaonice RAVLIĆ. Za toplijih dana mogli ste očekivati ugodan pogled s terase restorana na ražanj. Specijalitet kuće bila je i kisela janjeća juha koja se spremala po tajnom receptu.

Otvorenje restorana Plavi podrum davne 1960. godine u Osijeku predstavlja početak poslovanja RAVLIĆ grupe.

Uspješnim poslovanjem i širenjem područja djelatnosti nastala je jedna od najvećih mesnih industrija u Hrvatskoj.

 

 

 

Pored već spomenutih jela spravljenih od janjetine, u restoranu Plavi podrum mogli ste  kušati i Slavonsku platu koja sadrži najbolje RAVLIĆ suhomesnate proizvode (slavonski kulen, domaću slavonsku kobasicu, buđolu, pečenicu, ravni kulen), pogačice s čvarcima, teletinu ispod peke ili biftek s paprom.

Dobra posluga, velik izbor između brojnih specijaliteta iz svih krajeva Hrvatske, bogata vinska karta i ugodan ambijent činili su Plavi podrum posebnim i zbog toga je godinama bio  svrstavan među vodeće restorane u Hrvatskoj.

Danas se rado sjećamo naših početaka koji su u restoranu Plavi podrum bili obilježeni dobrim ljudima i dobrom hranom.

GALERIJA

Malo restorana u Hratskoj se može pohvaliti s 50 godina dugom tradicijom. Restoran Plavi podrum…
Saznaj više

NAGRADE I PRIZNANJA

Kao što naš slogan govori, RAVLIĆ je orijentiran stvaranju maksimalne kvalitete…
Saznaj više

RECEPTI

Potražite ideju za ukusan i zdrav obrok među našim receptima spravljenim s RAVLIĆ proizvodima!
Saznaj više