Test – povijest vertikalni

1960.

Otvaranje restorana Plavi podrum u Osijeku, koji postaje ishodište cjelokupnog poslovanja RAVLIĆ grupe. Svojim gostima do današnjeg dana nudi vrhunski doživljaj objedovanja domaćih specijaliteta, među kojima se ističe janjetina s ražnja.

1989.

Restoran Plavi podrum je renoviran kako bi gastronomski užitak posjetitelja bio još potpuniji.

1993.

Prva mesnica RAVLIĆ otvorena je na prostoru Osječke tržnice, a ubrzo se pokazuje potreba za širenjem, te su otvorene nove mesnice.

1994.

Početak izgradnje mesne industrije – otvorena klaonica RAVLIĆ u blizini Osijeka, na području između Josipovca i Petrijevaca.

2000.

Početkom novog milenija završena je izgradnja moderne zgrade za preradu mesa, čime se poduzeću RAVLIĆ otvorila mogućnost da tradicionalne slavonske proizvode ponudi svojim kupcima na nov i moderan način.

2006.

Osnivanje grupe RAVLIĆ, čiji su sastavni dio Mesna idustrija RAVLIĆ i AGRO RAVLIĆ, koje je osnovano iste godine.

2008.

Početak nove faze u poslovanju – otvorenje nove klaonice koja je usklađena sa standardima EU i RH. Moderna linija klanja ima kapacitet od 180 svinja i 35 goveda na sat.

2010.

Proslavljena 50. obljetnica uspješnog poslovanja RAVLIĆA

2013.

Napravljen je novi iskorak. Ugašen je obrt RAVLIĆ UTD, vl. Zlatko Ravlić, a poslovanje je preuzelo novoosnovano društvo Mesna industrija RAVLIĆ d.o.o. Osijek.

2015.

Implementiran je IFS standard (engl. International Featured Standards). IFS standard utvrđuje temeljne kriterije koje norme za područje prehrambene industrije trebaju zadovoljiti. Primjena IFS standarda osigurava standardiziranost i stabilnost zajamčene kvalitete.

2016.

Otvorena 40. mesnica RAVLIĆ u Zagrebu u zgradi „Mamutica“ u gradskoj četvrti Travno.

tradicija se nastavlja…