test

Mesnice RAVLIĆ se nalaze u samom srcu našeg poslovanja. Za poduzeće otvaranje prve mesnice označilo je veliku prekretnicu u poslovanju i novo poslovno razdoblje u kojem smo se počeli razvijati u mesnu industriju. Trenutno se naša maloprodajna mreža sastoji od 46 prodavaonica, a ove godine ju planiramo ojačati otvaranjem novih mesnica, te se na taj način još više približiti Vama.

Više od 20 godina svakodnevno donosimo svježe namirnice na Vaš obiteljski stol, a svojim brandom jamčimo kvalitetu i sigurnost proizvoda. U našim mesnicama zaposleni su visoko kvalificirani majstori svog zanata, koji su obučeni za rad s osjetljivom namirnicom kao što je meso i koji će rado udovoljiti svim zahtjevima kupaca.

Prepoznatljiv asortiman mesnica RAVLIĆ sastoji se od kvalitetnih i svježih slavonskih delikatesa koje su sačuvale sva prirodna svojstva i bogatstvo okusa. U širokoj lepezi proizvoda potražite: svježe meso, polutrajne i trajne proizvode proizvedene po tradicionalnim recepturama. Uz RAVLIĆ proizvode, u našim mesnicama ćete pronaći i svježu piletinu i puretinu, te sireve i razne namirnice za pripremu zdravog i cjelovitog obiteljskog objeda.

Mesnice RAVLIĆ se nalaze u samom srcu našeg poslovanja. Za poduzeće otvaranje prve mesnice označilo je veliku prekretnicu u poslovanju i novo poslovno razdoblje u kojem smo se počeli razvijati u mesnu industriju.

Pronađi najbližu mesnicu

DONJI MIHOLJAC

Pronađi poslovnice

Učitaj još gradova