test22

[responsive-menu menu=”side-menu”]

tradicija se
nastavlja…

1960

Otvaranje restorana Plavi podrum u Osijeku, koji postaje ishodište cjelokupnog poslovanja RAVLIĆ grupe. Svojim gostima do današnjeg dana nudi vrhunski doživljaj objedovanja domaćih specijaliteta, među kojima se ističe janjetina s ražnja.

1989

Restoran Plavi podrum je renoviran kako bi gastronomski užitak posjetitelja bio još potpuniji.

1994

Prva mesnica RAVLIĆ otvorena je na prostoru Osječke tržnice, a ubrzo se pokazuje potreba za širenjem, te su otvorene nove mesnice.

1989

Početak izgradnje mesne industrije – otvorena klaonica RAVLIĆ u blizini Osijeka, na području između Josipovca i Petrijevaca.

2000
Početkom novog milenija završena je izgradnja moderne zgrade za preradu mesa, čime se poduzeću RAVLIĆ otvorila mogućnost da tradicionalne slavonske proizvode ponudi svojim kupcima na nov i moderan način.

2006

Osnivanje grupe RAVLIĆ, čiji su sastavni dio Mesna idustrija RAVLIĆ i AGRO RAVLIĆ, koje je osnovano iste godine.

2008

Početak nove faze u poslovanju – otvorenje nove klaonice koja je usklađena sa standardima EU i RH. Moderna linija klanja ima kapacitet od 180 svinja i 35 goveda na sat.

2010

Proslavljena 50. obljetnica uspješnog poslovanja RAVLIĆA

2013

Otvorena 30. mesnica RAVLIĆ u Zagrebu u Kauflandu Janomir.

2013drustvo

Napravljen je novi iskorak. Ugašen je obrt RAVLIĆ UTD, vl. Zlatko Ravlić, a poslovanje je preuzelo novoosnovano društvo Mesna industrija RAVLIĆ d.o.o. Osijek.

ravlic_danas

Pokrenuta FAZA IV izgradnje modernog kompleksa Mesne industrije RAVLIĆ – izrađeni projekti, te započeti pripremni radovi za izgradnju nove rasjekaonice mesa s pakirnicom, prostora za proširenje i modernizaciju rashladnih kapaciteta i logistike, te novog postrojenja za proizvodnju trajnih mesnih proizvoda.