S velikim zadovoljstvom možemo objaviti da smo u petak 15.1.2021. za humanitarnu udrugu Rijeka ljubavi donirali sredstva prikupljena u trećoj humanitarnoj kampanji „Zazvoni za osmijeh“ u kojoj su naši vjerni kupci donirali bodove sa svojih Loyalty kartica za udrugu Rijeka ljubavi gdje je za svaki donirani bod s Loyalty kartice, Mesna industrija Ravlić donirala još jedan. Naši vjerni kupci su donirali 3308 bodova i time smo dobili iznos od 6616 kn te se ovim putem zahvaljujemo svima na donacijama.

 

Naš marketing tim posjetio je udrugu te smo predsjednici Štefici Čučak uručili bon s iznosom donacije.

Humanitarna udruga Rijeka ljubavi je neprofitna udruga koja vrši suradnju s humanitarnim udrugama, pružanje humanitarne pomoći svim građanima i ugroženim skupinama društva posebno pomoć umirovljenicima, invalidima, socijalno ugroženim, zlostavljanim osobama i osobama liječenim od različitih vrsta ovisnosti, organiziranje raznih dobrotvornih akcija, aukcija i dr. humanitarnih aktivnosti radi prikupljanja novca za kupovinu potrebne opreme za izvršavanje djelatnosti udruge.

Još jednom veliko hvala svim našim kupcima velikog srca koji su sudjelovali u akciji, sljedeće izdanje akcije čeka nas ponovo u prosincu.

 

 

 

 

.