Društveno odgovorno poslovanje Mesne industrije Ravlić za 2018. godinu završilo se božićnom kampanjom „Zazvoni za osmijeh“ u sklopu koje je Udruzi za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju „Zvono“ uručena donacija u iznosu od 11.220 kn.

Donaciju je udruzi Zvono u ime Mesne industrije Ravlić uručila direktorica Ivana Ravlić Devald:

„Blagdansko vrijeme je u našim mesnicama zaista bilo obilježeno osmijehom i to onih vjernih kupaca koji su pomogli u prikupljanju sredstava za donaciju udruzi Zvono. Od srca hvala svim našim vjernim kupcima koji su odvojili svoje vrijeme i sredstva kako bi pomogli udruzi i obiteljima koje se susreću s poteškoćama koje su im se našle na putu. Uvjereni smo kako donacija dolazi u prave ruke i drago nam je da smo se kroz ovu kampanju bolje upoznali s hvalevrijednim radom udruge Zvono”

B17A5297

Predstavnici Mesne industrije Ravlić su prilikom posjete udruzi Zvono obišli njihove prostorije u kojima provode razne kreativno-terapijske radionice i aktivnosti kroz koje potiču mlade s poteškoćama u razvoju na aktivno provođenje vremena te sudjelovanje u životu lokalne zajednice.

B17A5189

U ime udruge Zvono, donaciju je primila predsjednica Udruge, Mira Anić.

„Zahvaljujemo Mesnoj industriji Ravlić što je udrugu Zvono prepoznala kao organizaciju čije programe želi podržati kroz novčanu donaciju i u to uključiti svoje vjerne kupce. Ovo je primjer kako se uz financijsku pomoć može utjecati na svijest građana o potrebama, ali i vrijednostima koje imaju osobe s invaliditetom u našoj lokalnoj zajednici. Zahvaljujemo što nas podržavate u našim nastojanjima da živimo dostojanstveno.“

ravlic donacija

Veliko hvala svim našim kupcima koji su sudjelovali u donaciji i donijeli osmijeh na lica članova udruge Zvono!

 

 

.