Dragi naši kupci,

Da biste skupljali bodove, uštedili kune i ostvarili brojne pogodnosti mesnice RAVLIĆ ne morate u novčaniku nositi Loyalty karticu jer RAVLIĆ Loyalty kartica sada je dostupna i u virtualnom obliku.

Kako koristiti virtualnu RAVLIĆ Loyalty karticu?

  1. Da biste koristili virtualnu RAVLIĆ Loyalty karticu prvenstveno trebate biti član RAVLIĆ Loyalty programa. Učlaniti se možete popunjavanjem pristupnice u bilo kojoj RAVLIĆ mesnici.
  2. Na svoj mobilni uređaj preuzmite RAVLIĆ mobilnu aplikaciju. RAVLIĆ mobilna aplikacija dostupna je i za Apple i za android uređaje.
  3. Za prijavu u mobilnu aplikaciju na početnom zaslonu potrebno je unijeti tražene podatke.
    EMAIL ILI BROJ MOBITELA: Upišite e-mail ili broj mobitela koji ste naveli u pristupnici
    ZAPORKA: Upišite serijski broj Vaše Loyalty kartice (šesteroznamenkasti broj koji se nalazi na poleđini Vaše Loyalty kartice)
    Serijski broj Vaše Loyalty kartice je početna zaporka, a naknadno ju u mobilnoj aplikaciji  možete promijeniti u zaporku koju Vi želite.
  4. Kada se ulogirate u aplikaciju vidjeti ćete svoju virtualnu Ravlić Loyalty karticu koja zamjenjuje fizičku karticu, te s njom možete sakupljati bodove prilikom kupnje u mesnici. Dovoljno je da prilikom kupnje djelatniku mesnice predočite Vašu virtualnu karticu.

Osim korištenja virtualne Loyalty kartice za sakupljanje bodova, na mobilnoj aplikaciji  RAVLIĆ možete:
-vidjeti stanje sakupljenih i potrošenih Loyalty  bodova
-pregledati ostvarene kupnje u mesnici RAVLIĆ
-vidjeti lokacije RAVLIĆ  mesnica i prikaz lokacija na karti
-izmijeniti Vaše podatke
-pročitati informacije i obavijesti koje Vam je poslala mesnica RAVLIĆ

Ukoliko imate poteškoća ili pitanja vezano uz korištenje virtualne RAVLIĆ Loyalty kartice ili mobilne aplikacije RAVLIĆ slobodno nam se obratite na besplatni info telefon 0800 1960 ili putem e-maila na loyalty@ravlic.com.

Vaša mesnica RAVLIĆ!

za facebook