Ravlić Volontiranje 72 sata bez kompromisa

U sklopu međunarodne inicijative “72 sata bez kompromisa“, Klub volontera Mesne industrije Ravlić proveo je dan uređujući dvorište Centra za odgoj i obrazovanje „Ivan Štark“ u Osijeku koji je odgojno obrazovna ustanova za djecu i odrasle osobe s lakšim, umjerenim i težim intelektualnim teškoćama te utjecajnim teškoćama u razvoju.

Svake godine trudimo se dio svog vremena i rada odvojiti kako bismo pomogli onima kojima je ta pomoć potrebna. Ovaj put odlučili smo se na uključivanje u postojeću inicijativu 72 dana koja je međunarodni volonterski projekt koji animira mlade i promiče solidarnost, zajedništvo, kreativnost i volonterstvo. Vrijednosti koje mi i naši zaposlenici želimo također reflektirati kroz društveno odgovorne aktivnosti.

Zajedničkim volontiranjem, uz osnovni motiv, koji je pomoć udrugama i organizacijama, potičemo timski duh i pozitivan osjećaj kod naših zaposlenika i uživanje u nešto drugačijem raspoloženju. Ovaj puta smo uživali u svježem zraku i lijepom danu te pomogli u uljepšavanju vanjskog prostora Centra “Ivan Štark”.

Javite nam se na marketing@ravlic.com ako mislite da naši vrijedni volonteri svoje vrijeme mogu uložiti i u pomoć vašoj udruzi ili organizaciji.

.