Uspješno je završena i treća humanitarna kampanja „Zazvoni za osmijeh“ u kojoj su naši vjerni kupci donirali bodove sa svojih Loyalty kartica za udrugu Rijeka ljubavi. Od donacija kupaca prikupljeno je 3038 bodova, a za svaki donirani bod Mesna industrija Ravlić donira još jedan. Tako će udruzi Rijeka ljubavi biti donirano 6616 kn.

Ovim putem se zahvaljujemo svim našim dragim kupcima koji su donirali svoje bodove i još jednom pokazali veliko srce te da smo tu jedni za druge.

Podsjećamo, humanitarna udruga “Rijeka ljubavi” je neprofitna udruga osnovana s ciljem pomaganja siromašnim i socijalno ugroženim građanima, obiteljima s više djece koji žive na rubu siromaštva i ostalim potrebitim osobama.

Naši zaposlenici su se uključili i u akciju doniranja hrane i ostalih potrepština za korisnike udruge, a umjesto poslovnih poklona našim partnerima za kraj ove godine, također smo izvršili dodatnu donaciju za potrebite obitelji koje su korisnici udruge. Sve naše donacije uključene su u podjelu „paketa života“ koje članovi udruge Rijeka ljubavi vrijedno pripremaju i svakodnevno dijele obiteljima u potrebi na čemu smo im neizmjerno zahvalni.

 

.