Ravlić_Zazvoni_osmijeh

U mesnicama Ravlić ovog Božića možeš postati pravi Djed Božićnjak!

Mesnice Ravlić ovih blagdana omogućuju svojim vjernim kupcima da uz svakodnevno obavljanje zadataka i obveza učine i dobro djelo povodom nadolazećih blagdana.

Malo je potrebno za osmijeh na licima osoba s poteškoćama u razvoju i njihovih obitelji. U božićno vrijeme, kad se više nego ikad okupljamo zajedno sa svojim obiteljima, želimo misliti i na one obitelji koje se susreću s poteškoćama koje su im se našle na putu, ali koje ih ne sputavaju u tome da od svojih obitelji naprave mjesto utjehe, mira i sreće.

U sklopu kampanje „Zazvoni za osmijeh“ pozivamo svoje najvjernije kupce i članove Loyalty programa na donaciju bodova sa svoje Ravlić Loyalty kartice Udruzi djece i mladih s poteškoćama u razvoju Zvono. Jednostavnim potezom naši kupci mogu uljepšati blagdane članovima udruge Zvono i njihovim obiteljima.

Za svaki donirani bod (u vrijednosti 1 kn) koji kupac donira u ovu svrhu i mesnice Ravlić doniraju 1 kn.

Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju Zvono osnovana je 2003.g. Razvija brojne programe za osobe s invaliditetom te djecu i mlade s poteškoćama u razvoju na području Osječko – baranjske županije, a u svakodnevne aktivnosti udruge uključeno je oko 100 djece i mladih. Pružaju pomoć roditeljima djece i mladih s teškoćama u uključivanju u sustav socijalne skrbi i odgojno – obrazovni proces te rade na poboljšanju kvalitete življenja i razvijanju socijalnih i praktičnih vještina svojih članova kako bi se mogli aktivno uključiti u život zajednice.

zvono-1440x430

Udruga je jedna od vodećih organizacija u regiji specijalizirana za područje socijalnog zbrinjavanja i integracije osoba s invaliditetom i za područje socijalnog poduzetništva te je primjer dobre prakse neprofitnog poduzetništva.

Ovom kampanjom pokazujemo kako svojim kupcima, osim kvalitete na koju su navikli, nudimo i jednu drugu dimenziju, mogućnost da zajedno djelujemo pozitivno u svojoj zajednici.

Donaciju bodova možete izvršiti u svim Ravlić mesnicama, do 24. prosinca 2018.g.

Postani Djed Božićnjak i zazvoni za osmijeh!

.