Mesnice RAVLIĆ se nalaze u samom srcu našeg poslovanja. Za poduzeće otvaranje prve mesnice označilo je veliku prekretnicu u poslovanju i novo poslovno razdoblje u kojem smo se počeli razvijati u mesnu industriju. Trenutno se naša maloprodajna mreža sastoji od 50 prodavaonica, a ove godine ju planiramo ojačati otvaranjem novih mesnica, te se na taj način još više približiti Vama.

Više od 20 godina svakodnevno donosimo svježe namirnice na Vaš obiteljski stol, a svojim brandom jamčimo kvalitetu i sigurnost proizvoda. U našim mesnicama zaposleni su visoko kvalificirani majstori svog zanata, koji su obučeni za rad s osjetljivom namirnicom kao što je meso i koji će rado udovoljiti svim zahtjevima kupaca.

Prepoznatljiv asortiman mesnica RAVLIĆ sastoji se od kvalitetnih i svježih slavonskih delikatesa koje su sačuvale sva prirodna svojstva i bogatstvo okusa. U širokoj lepezi proizvoda potražite: svježe meso, polutrajne i trajne proizvode proizvedene po tradicionalnim recepturama. Uz RAVLIĆ proizvode, u našim mesnicama ćete pronaći i svježu piletinu i puretinu, te sireve i razne namirnice za pripremu zdravog i cjelovitog obiteljskog objeda.

Mesnice RAVLIĆ se nalaze u samom srcu našeg poslovanja. Za poduzeće otvaranje prve mesnice označilo je veliku prekretnicu u poslovanju i novo poslovno razdoblje u kojem smo se počeli razvijati u mesnu industriju.

null

BELI MANASTIR

null

BELIŠĆE

null

BJELOVAR

null

ĐAKOVO

null

KARLOVAC

null

KUTINA

null

NAŠICE

null

ORAHOVICA

null

OSIJEK

null

PETRIJEVCI

null

PITOMAČA

null

POŽEGA

null

SESVETE

null

SLAVONSKI BROD

null

SLATINA

null

VALPOVO

null

VARAŽDIN

null

VINKOVCI

null

VIROVITICA

null

VUKOVAR

null

ZABOK

null

ZAGREB