tradicija se
nastavlja…

1960

Otvaranje restorana Plavi podrum u Osijeku, koji postaje ishodište cjelokupnog poslovanja RAVLIĆ grupe. Svojim gostima do današnjeg dana nudi vrhunski doživljaj objedovanja domaćih specijaliteta, među kojima se ističe janjetina s ražnja.

1989

Restoran Plavi podrum je renoviran kako bi gastronomski užitak posjetitelja bio još potpuniji.

1994

Prva mesnica RAVLIĆ otvorena je na prostoru Osječke tržnice, a ubrzo se pokazuje potreba za širenjem, te su otvorene nove mesnice.

1989

Početak izgradnje mesne industrije – otvorena klaonica RAVLIĆ u blizini Osijeka, na području između Josipovca i Petrijevaca.

2000
Početkom novog milenija završena je izgradnja moderne zgrade za preradu mesa, čime se poduzeću RAVLIĆ otvorila mogućnost da tradicionalne slavonske proizvode ponudi svojim kupcima na nov i moderan način.

2006

Osnivanje grupe RAVLIĆ, čiji su sastavni dio Mesna idustrija RAVLIĆ i AGRO RAVLIĆ, koje je osnovano iste godine.

2008

Početak nove faze u poslovanju – otvorenje nove klaonice koja je usklađena sa standardima EU i RH. Moderna linija klanja ima kapacitet od 180 svinja i 35 goveda na sat.

2010

Proslavljena 50. obljetnica uspješnog poslovanja RAVLIĆA

2013drustvo

Napravljen je novi iskorak. Ugašen je obrt RAVLIĆ UTD, vl. Zlatko Ravlić, a poslovanje je preuzelo novoosnovano društvo Mesna industrija RAVLIĆ d.o.o. Osijek.

2015

Implementiran je IFS standard (engl. International Featured Standards). IFS standard utvrđuje temeljne kriterije koje norme za područje prehrambene industrije trebaju zadovoljiti. Primjena IFS standarda osigurava standardiziranost i stabilnost zajamčene kvalitete.

1960

Otvorena 40. mesnica RAVLIĆ u Zagrebu u zgradi „Mamutica“ u gradskoj četvrti Travno.

1960

Dovršena izgradnja linija za rasijecanje i pakiranje svježeg mesa s pratećim prostorima u Petrijevcima, pored postojeće moderne klaonice i pogona za preradu mesa.